Mihaela Runceanu, o adiere in fiecare dintre noi

mihaela4

Cand avem nevoie de putina liniste si un strop de memorie a unui cantec ce ne-a fost adiere de primavara si lacrima cristalina a unei emotii, cautam prin noi ceva sa ne mai salveze o data.

In sertarul cu amintiri de colectie, pastrate cu sfintenie, am gasit o inregistrare TVR din seria emisiunilor “Autograf muzical” din 1985, in care Mihaela Runceanu strabate eternitatea pentru a fi langa noi.

In causul bland si mic al unui vers te ascunzi sa-ti alini visele adunate ca o colectie de timbre vechi, ingalbenite de timp, de trairi, de veniri si plecari… Din colectia mea de vise si “timbre” chipul Mihaelei rasare mereu simplu si viu, la fel de aproape ca fiecare vis, ca fiecare speranta care a inflorit, s-a naruit sau a ramas doar vis.

  • “E adevarat iubirea mea” (repertoriul international / versuri Roxana Popescu)
  • “Sa crezi in dragostea mea” (musica Ion Cristinoiu / versuri Roxana Popescu)
  • “Voi, oameni” (musica Alexandru Simu / versuri Eugen Dumitru)

 Mihaela Runceanu: un caus al unei palme calzi si cuminti, o cutiuta muzicala care nu ne minte si nu ne lasa sa uitam de noi. Fiecare vers pe care Mihaela Runceanu ni-l face culcus pentru ploaie, fiecare emotie pe care ne-o ascunde in gand, fiecare privire pe care ne-o asterne in palma sunt crampeiele care ne reconstruiesc din farame in fiecare trecut ce se tine mereu dupa noi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.